A G@zsiweb közösségi portál* használati feltételei és moderálási alapelvei

 

Bár a G@zsiweb közösségi portál adminisztrátora mindent elkövet, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerkesszen vagy töröljön minden kifogásolható dokumentumot, lehetetlen minden küldemény ellenőrzése. Kérjük ezért annak megértését, hogy minden erre a weblapra címzett küldemény annak szerzője nézetét és véleményét fejezi ki, és nem az adminisztrátorét, illetve webmesterét (kivéve az általuk postázott küldeményeket). Ennél fogva nem tudunk értük felelősséget vállalni.

Elfogadod, hogy nem postázol semmilyen hirdetést tartalmazó, sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlölködő, fenyegető, szexuális tartalmú, vagy bármilyen más olyan tartalmú anyagot, amely érvényes törvényt sért, vagy akadályozza a kultúrált társalgást.

Elfogadod, hogy aG@zsiweb közösségi portál webmesterének, adminisztrátorának, vagy moderátorának bármikor jogában áll bármilyen tartalmat szükség esetén törölni, vagy szerkeszteni. Mint felhasználó egyetértesz a közölt információk adatbázisban történő tárolásához. Bár a webmester, illetve adminisztrátor nem adja ki harmadik feleknek ezeket az információkat a hozzájárulásod nélkül, nem tehető felelőssé semmilyen olyan hacker kísérletért, melyek az adatok kompromittálásához vezet.

Az G@zsiweb közösségi portál használatával automatikusan elfogadod ezeket a feltételeket.

2005.10.02. ; 2007.03.13.


* A G@zsiweb közösségi portál a következő honlapokat, s azok aloldalait foglalja magában:


Creative Commons License Creative Commons License

Creative Commons Nevezd meg!-=gy add tovább! 2.5 Magyarország Licenc.